Tuesday, August 28, 2018

CoTrader


Bilde resultater for bilder for cotrader bounty


Mange lurer på hvor er det bedre å investere? For å gjøre dette, finn et investeringsfond, hvor folk stoler på pengene sine for profesjonelle investorer. Nå er det mange måter å øke inntektene på, og nesten alle er knyttet til investeringsaktiviteter. Noen kjøper selskapets aksje, eiendel. Folk som tar seg tid, kjøper cryptocurrency og investerer i ICO. Det er en høyrisiko-relatert inntektsmetode: Dette er en finansiell pyramide, lotteri, matrise for de som har "snakkespråk".

introdusere-image.fca766ad.png


I 2017 ble det nye investeringsfondsprosjektet for første gang introdusert av et krypto-investorgruppe. Dette prosjektet heter CoTrader. 

CoTrader er ikke bare et investeringsfond, men hele markedet er gjennomsiktige investeringsfond på blockchain. Tilbyr fullstendig likviditet, kapitalstyring, sikkerhet, personvern og påviste investeringsavkastning. Støtter cryptocurrency, ICO, aksjer, shorts og alle omsettelige eiendeler via intern kryptokurrency basert på den anonyme SmartTrader-protokollen. SmartTrader CoTrader-teknologien vil kunne jobbe med enhver smart kontrakt som støtter Ethereum, EOS, NEO, WanChain, Hashgraph og andre plattformer. ICO og kryptoinvesteringsplattform. Alt avhenger av kjøpmannens beslutning.Denne plattformen gir et nøyaktig og komplett bilde av hvert prosjekt, og hjelper til med å velge det beste og mest lovende. Samtidig samtykker CoTrader til å selv betale utbytte fra dine eiendeler.
Den største fordelen med CoTrader-midler er åpen og gjennomsiktig informasjon. I tillegg er alle data om transaksjoner, og eventuelle midler som skal sikres i investeringspapirer.
Jeg gir deg noen grunner til hvorfor du bør stole på CoTrader investeringsfond:

  • Plattformen er bygget med blokkeringsteknologi, som ikke inkluderer noen tredjeparts interferens eller endring av informasjon;
  • Alle transaksjoner, åpne transaksjoner og midler skjuler ikke noe fra kundene sine.
  • Hver investor får en grundig inspeksjon av selskapet før de investerer sine midler;
  • velg bare lovende selskaper som vil ha høy avkastning på investeringen;
  • Platformen er desentralisert og har ingen analog på Internett;
  • Et erfarent team som forstår alle mulige finesser og gir bedre forhold for sine kunder.

Kjennetegn ved prosjektet
Token navn: COT
Plattform: Ethereum
standard skilt: ERC20
Antall utstedte tokens: 100.000.000.000 COT
Pris per tegn: 1 ETH = 1.000.000 COT
Betaling: ETH, The BTC, LTC, en BCH
forsiktig stempel: -
Hardt deksel: 10.000.000 USD

Opera Snapshot_2018-06-11_160129_cotrader.com.png

Team



Nå i investeringsfondet CoTrader kan du bare møte erfarne handelsfolk i dette segmentet. De vet hvordan målene er satt for seg selv og er i stand til å bringe prosjektet til sin logiske konklusjon.

Konklusjon
CoTrader er et potensielt vellykket investeringsinnovasjonsprosjekt, ved hjelp av et blokksystem som bare forbedrer sin ekspertise. Prosjektet er bygget med blockchain teknologi og åpner helt nye muligheter. Derfor kan vi si at CoTrader er et av de mest lovende prosjektene for sent.

For mer informasjon, vennligst besøk følgende nettsteder:




Author: Katrina.lisa
Eth: 0xC4279C4F9F56982972472Bff0ee71Aa328685D42
Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

No comments:

Post a Comment